BoodschappenPlusBus
     
  Vrijwilligers  
 

 
 

busVrijwilligersproject
De BoodschappenPlusBus is een vrijwilligersproject. Dat wil zeggen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. Zowel de chauffeurs, begeleiding, kantoorpersoneel, programmeurs en het bestuur zetten zich belangeloos in voor de deelnemers van de BoodschappenPlusBus.
De vrijwilligers hebben ├ęcht hart voor de zaak en leveren een belangrijke bijdrage aan het realiseren van het doel van de BoodschappenPlusBus. Kortom: chapeau voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor onze BoodschappenPlusBus.

 De BoodschappenPlusBus zoekt uitbreiding van het vrijwilligersteam

De BoodschappenPlusBus uit Roermond organiseert bijna dagelijks uitstapjes voor ouderen die behoefte hebben aan contact met leeftijdsgenoten en aan een gezellig dagje uit.
In de afgelopen maanden heeft de BoodschappenPlusBus (BPB) veel nieuwe klanten mogen begroeten. Dit betekent dat de organisatie moet worden aangepast en uitgebreid met nieuwe vrijwilligers, immers, de BPB werkt alleen met vrijwilligers. De BPB is met name op zoek naar vrijwilligers die als chauffeur en/of begeleid(st)er mee zouden willen helpen. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in de ochtenduren, een ochtend per week, mee willen helpen op het kantoor. Dit houdt onder andere in telefoneren met klanten, rittenstaten voor de chauffeurs/begeleid(st)ers op de computer invullen en wat algemene kantoorwerkzaamheden verrichten..

Bent u die nieuwe aanwinst voor ons team, dan komen wij graag in contact met u.
Wilt u meer informatie, bel ons op 0475 317130 of stuur meteen een mailtje naar: plusbusroermond@gmail.com


Alvast bedankt 'nieuwe collega'.